Månadens höjdpunkt!

HEADLINER:
SIMON GARSHASEBI – Uppsalakomiker som sysslar med både standup och skådespeleri i form av sketcher och videos på YouTube och Instagram. Nyligen såg ni honom i serien ”Laxbralla” på SVT som blev nominerad till Svenska Humorpriset, och han syns även regelbundet på Norra Brunn, RAW Comedy och alla andra stora scener i Sverige.

KATHRYN LEROUX – Ursprungligen från Denver, Colorado men bor numera i Sverige och driver bland annat egen standupklubb i Stockholm. Kathryn har också medverkat på Lund Comedy Festival samt uppträtt på både RAW Comedy och Norra Brunn.

ANDERS SAHLMAN – Ingenjören som också är skådespelare och komiker. Förutom att ni kan se honom på Norra Brunn och andra standupscener i Stockholm syns han också just nu i flera reklamfilmer.

ELENI TÅNGSTEDT DIMITRELOU – Eleni har tagit standup-Sverige med storm med sin blandning av svensk och grekisk kultur på scenen. Hon har snabbt gjort sig ett namn både på Norra Brunn och RAW Comedy, och inte minst i resten av landet.

JOHN OLSSON – John är komikern som bjuder på sig själv och kastar sig från ämne till ämne med lätthet. Han är en av de nya stjärnorna inom svensk standup och syns överallt på Stockholms scener just nu.