Äntligen dags för vårens standup på William’s och säsongspremiären har en SJUKT bra lineup

HEADLINER
Elinor Svensson – Rolig, politisk och kaxig! 2018 blev hennes föreställning Patriarkatets för- och nackdelar nominerad till Årets föreställning på Svenska Standupgalan, och hon har även blivit nominerad som Bästa kvinnliga komiker både 2017 och 2018. Elinors ljuva stämma kan ni också höra i poddarna ”Vad blir det för mord?” och ” Ja jaja podcast”, och hennes vassa penna ligger bakom en hel del manus i bl a ”Robins” och ”Svenska Nyheter”. En av de bästa och roligaste komikerna just nu och vi är enormt pepp på att få presentera henne här på William’s!

 

SUPPORT
Jonas Strandberg – Hans lite sävliga stil på scen döljer en underfundig humor som ibland tar oväntade vägar fram till skrattet. Han nominerades år 2014 och 2015 till Årets Oneliner på Svenska Standupgalan, samt till Årets Nykomling 2015. Förra året turnerade han med föreställningen ”Inomhusbarn” och lanserade även podden ”Rätt upp i verkligheten” med Johan Wagrell Hurtig. På senare tid har Jonas fått mycket uppmärksamhet för sin dokumentärfilm ”Det blev ingen CD”.

 

Jens Falk – En komiker som syns och hörs lite överallt just nu. Förutom sin egen sketchserie Falkengberg, som han gör tillsammans med Viktor Engberg och som även finns som podcast, gästar han ofta andra poddar och sprider glädje runtom i humor-Sverige. Han har också teamat upp med andra komiker och turnerat runtom i landet, och vi ser fram emot att få se honom på William’s.

 

Christer Widén Engqvist – Radioprofilen från P4 Uppsala som också är komiker och konferencier. Han började sin karriär på Bungy Comedy i Stockholm och har sedan dess arbetat sig runt hela Sveriges scener med sin skarpa observationshumor. Han syns ofta på klubbarna i Stockholm och är också en del av välkända Gävle-klubben GASTA.

 

Oscar Skoglund – En av de flitigaste komikerna på Stockholms klubbar just nu som bara väntar på sitt stora genombrott. Oscars humor är oväntad, slagfärdig och ibland över gränsen – med andra ord, sjukt kul. Håll i hatten William’s!

 

Nytt för i år är att vi har bytt dag till lördagar (22 feb, 28 mar, 25 apr och 30 maj). I övrigt är det exakt samma förutsättningar som tidigare, dvs gratis entré så boka bord för att vara säker på att få plats, njut av god mat och dryck och garva läppen av er till standup av högsta klass. Varmt välkomna till William’s Pub!