Månadens höjdpunkt!

HEADLINER: TOBBE STRÖM

Enligt egen utsago ”Sveriges roligaste örebroare” och därtill trefaldig svensk mästare i ordvitsar. Tobbes standup har glimten i ögat och är lätt att relatera till samtidigt som man kan ana ett djup under ytan. Han har kört på alla stora klubbar i Sverige som RAW, Norra Brunn och GASTA och även turnerat runt i Sverige med sin standup. Just nu är han aktuell med showen ”Mina ex” som nyligen hade premiär.

 

JENNY CASH

Jennys humor är mörk, vågad och väldigt, väldigt rolig. Hon tar upp känsliga ämnen på ett sätt som hela tiden får publiken att både skratta och dra efter andan samtidigt. Hon har tidigare drivit klubben Cash Comedy som vann pris som Bästa Klubb på Svenska Standupgalan, och numera är hon en del av gruppen bakom framgångsrika Power Comedy Club i Stockholm.

 

DANIEL SANCHEZ

En av svensk standups mest lysande stjärnor just nu, med otaliga gig på RAW och Norra Brunn, framträdanden på Lund Comedy Festival och inte minst på TV genom nya versionen av Släng dig i brunnen. Daniel driver med sig själv och samtida fenomen på ett genomtänkt och intelligent sätt som får publiken att tänka till samtidigt som det är väldigt roligt.

 

FANNY AGAZZI

Fanny hörs ofta i podden Alla Mina Kamrater och är också en del av klubben Bus med Barbro i Stockholm samt podden Bärs och pattar. Dessutom är hon författare, tecknare och manusskrivare till Snacka om nyheter. Som komiker är hon rak, absurd och befriande ärlig i sin standup som ofta handlar om hennes eget liv och egna erfarenheter.

 

RYAN BUSSELL

Det finns väldigt många saker som irriterar Ryan. Svenskar, till exempel. Och Trump. Och människor överhuvudtaget Om detta och mycket annat pratar han om i sin standup, som är lika delar humor och samhällsobservation. När han inte står på scen är han en i gruppen bakom Power Comedy Club i Stockholm, och han har även turnerat runtom i landet på egen hand eller som en del av Team Amerika, som haft flera shower på Lund Comedy Festival